top of page

Rocky Mountain, er et anerkjent merke innen sykkelindustrien som har vært en pioner i terrengsykling i over 40 år. Selskapet ble grunnlagt i Vancouver, Canada, og har siden etablert seg som en av de ledende produsentene av terrengsykler.

Rocky Mountain sykler er kjent for sin høye kvalitet, holdbarhet og evne til å takle utfordrende terreng. Uansett om du er en erfaren terrengsyklist eller en nybegynner som ønsker å utforske stier og fjell, har Rocky Mountain et bredt utvalg av modeller som passer til enhver rytters behov.

Rocky Mountain tilbyr  stisykling, freeride, gravle og elsykler. Uansett om du foretrekker hardtail eller fulldempere, har Rocky Mountain et alternativ som vil inspirere deg til å utforske naturen og ta syklingen til nye høyder.

Ut over sine sykler har Rocky Mountain også et engasjert team av profesjonelle ryttere som konkurrerer på høyeste nivå og bidrar til produktutviklingen. Dette samarbeidet mellom ingeniører og ryttere sikrer at Rocky Mountain fortsetter å levere sykler som er i forkant av teknologi og design.

Uansett om du er en eventyrlysten rytter, en konkurranseorientert utøver eller bare elsker å sykle i naturen, er Rocky Mountain sykler et pålitelig valg som kan gi deg den beste opplevelsen på stiene. Med sin arv av innovasjon og kvalitet fortsetter Rocky Mountain å være en favoritt blant sykkelentusiaster over hele verden.

Print_Slayer_MRiga_LVanEesteren_Utah_MRP3087.jpg
bottom of page