top of page
01-logo-guld-2018.png

Pilen-syklene er et resultat av årtier med håndverksmessig ekspertise og en lidenskap for sykling. Dette familieeide selskapet fra Sverige har etablert seg som en pålitelig produsent av premium sykler. Deres dedikasjon til detaljer og materialvalg gjør Pilen-syklene til et populært valg blant sykkelentusiaster.

Pilen-syklene skiller seg ut med sin solide konstruksjon og elegante design. Det finnes fem hovedmodeller i deres sortiment, hver med sine egne særegenheter:

  1. Pilen Lyx - komfortsykkelen: Dette er sykkelen for de som verdsetter komfort over alt. Med en behagelig sittestilling og fjæret sete, gjør Pilen Lyx selv de lengste turene til en ren fornøyelse. Denne modellen er ideell for avslappende sykkelturer gjennom byen eller på landeveien.

  2. Pilen City - den moderne og oppreiste sykkelen: Pilen City er utformet med fokus på stil og funksjonalitet. Den har en oppreist sittestilling som gir god oversikt og komfort under bykjøring. Med sin moderne estetikk og høykvalitetskomponenter, er Pilen City den perfekte følgesvennen for daglige pendler og korte byturer.

  3. Pilen GT - den fremoverlente sykkelen: For de som ønsker å oppleve en mer sporty kjøreopplevelse, er Pilen GT et ideelt valg. Denne modellen er designet med en litt mer fremoverlent sittestilling, noe som gir bedre kraftoverføring og hastighet. Pilen GT passer perfekt for de som ønsker å kombinere stil, komfort og fart.

  4. Pilen GTV - toppmodellen med avanserte egenskaper: Pilen GTV er flaggskipmodellen i Pilen-sortimentet og representerer det ypperste innen kvalitet og ytelse. Denne sykkelen har en lettere ramme og skivebremser som gir pålitelig stoppekraft under alle forhold. Med hele 11 gir er Pilen GTV perfekt for de som ønsker å utforske variert terreng og oppleve smidige skift i ulike hastigheter.

  5.  Pilen El 1 er en kraftfull og pålitelig elektrisk sykkel som tar sykkelopplevelsen til nye høyder. Med sin              pålitelige elektriske motor og avanserte teknologi, gir Pilen El 1 en ekstra boost til pedalene, slik at du

       kan erobre bratte bakker og tilbakelegge lengre avstander med letthet. Utforsk verden med hastighet          og glede på Pilen El 1.
 

Uansett hvilken Pilen-modell du velger, kan du være trygg på at du investerer i en sykkel av høy kvalitet. Pilen-syklene har bygget sitt omdømme på pålitelighet, komfort og funksjonalitet, og de fortsetter å imponere syklister.

Sett deg på en Pilen-sykkel, og opplev den unike blandingen av svensk kvalitet og lidenskap for sykling. Enten du sykler gjennom bygatene eller utforsker landeveiene, vil Pilen-syklene levere den perfekte kjøreopplevelsen.

Vennligst kontakt oss for å få oppdatert informasjon om vårt butikkutvalg, da bildene kun er illustrasjoner på modeller.
Lyx svart.jpg
01-IMG_1572-svart-9005.jpg
El 1.jpg
01-gtv-dam-duragron-IMG_1587.jpg
bottom of page